Kore:
250 g maslaca
200 g mekanog sira
4 jaja
1/4 žliče praška za pecivo
100 g mljevenog lana
6 žlice kokosovog brašna
2 žlice meda

Krema:
500g mascarponea
80g čokolade otopljena sa 20g maslaca
2 dcl slatkog vrhnja
1 velika vrhom puna žlica kakaa

Glazura:
70g čokolade
20g maslaca

Postupak je sljedeći:
Dobro izmiješati i omekšali maslac i mekani sir, dodati jaja, miješati pa dodati suhe sastojke, a kokosovo brašno na kraju. Tijesto bi trebalo da bude mekano i ljepljivo.
Podijeliti tijesto na 4 dijela i valjati ga između dva papira za pečenje. Kore peći na 180 stupnjeva sve dok se krajevi počnu rumeniti.

Krema: Otopiti i ohladiti čokoladu. Ohlađenu čokoladu dodati u maskarpone, smiksati i dodati kakao. Umutiti slatko vrhnje u šlag te ga postepeno dodati prvoj smjesi.
Kremu mazati na kore i slagati kolač. Na posljednju koru izliti čokoladnu glazuru.

Glazura: čokoladu otopiti na maslacu i preliti preko kolača.